Témák » Élet » Kustra Ferenc József: Mi nem voltunk egy az életemmel…
Beküldve: 2021.05.30.
Ennyien olvasták eddig: 40
Mi nem voltunk egy az életemmel…
A poéta leírt lét-gondolatai…

(Senrjon csokor)
Sohse voltunk mi egyek!
Kiút reményem nem volt, nincs is!
Engem, nem szeret!
*
Éltem, vak alagútban,
Térden ballagok, mint… volt király.
Éltem, nem szeret.
*
Éltem, nem is volt enyém,
Volt egy ugyan, de azt rám húzták.
Éltem, nem szeret.
*
Életvágyam… taposták.
Jómat belőle, kirugdosták.
Éltem, nem szeret.
*
Kérdéshegyek, mért igy van?
Döntést se igen kap a lelkem.
Éltem, nem szeret.
*
Életvonat… defektes
Éltemet, végig zötykölődtem.
Éltem, nem szeret.

Vecsés, 2016. november 8. - Kustra Ferenc József- íródott: önéletrajzi írásként, senrjon csokorban.
Beküldő: versek.eu
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error