Témák » Vicces » Kovacs Ivan: Kocsmadal
Beküldve: 2020.10.16.
Ennyien olvasták eddig: 40
Kocsmadal
Csapdám részemre a pia
mert kocsmárosnak vagyok fia.
A bort literként vedelem,
bánatom így kezelem.

Ki van gyomrom és a májam.
szinte mellemig ér az állam.
De sajnos én még mindig iszok,
s fülemben az ördög vihog.
Beküldő: Kovacs Ivan
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error