Témák » Élet » Kovacs Ivan: MERRE ÉS HOGYAN
Beküldve: 2020.10.16.
Ennyien olvasták eddig: 12
MERRE ÉS HOGYAN
Semmi sem történik hiába.
Még egy lehullott levél is,
mely lebeg egy tó felszínén
szerepel a nagy táncba.

Az életek jönnek s mennek,
akár a gyors holdfázisok.
Megtelnek-e kelyheink
mielőtt a halál kopog?

Nincs olyan, hogy véletlen,
minden fel lesz számolva.
A legkisebb léptünk is
új ajtót nyit valahova.

Sorsunk felett uralkodunk,
de jó tudni merre vezet.
Kik és mik is vagyunk?
Tétovák vagy istenek?
Beküldő: Kovacs Ivan
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error