Témák » Természet » Kustra Ferenc József: Kósza villám hevenyül
Beküldve: 2021.05.30.
Ennyien olvasták eddig: 8
Kósza villám hevenyül
Fürgéskedik egy
Kósza villám, hevenyül…
Lecsap precizül!
*
Társak követik,
Fénykardként biz’ levágnak!
Precizeskedők!
*
Egész hadtest jön!
Pengeélek reszeltek.
Precíz élük van!
*
Erdei rozsdás
Foltok, már rettegnek is!
Sárga… fölmentés?
*
A friss levelek
Is éghetnek villámtól.
Gaz… erőszakos!
*
Mindenki vágyik,
Villámcsapást megúszni!
Fénykard, bőn suhog!

Vecsés, 2022. június 25. – Kustra Ferenc József – íródott; senrjú csokorban.
Beküldő: versek.eu

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error