Témák » Barátság » Kustra Ferenc József: Kend
Beküldve: 2021.05.30.
Ennyien olvasták eddig: 6
Kend
Kend! Szólt a Jézus,
Már jól megöregedett?
Kend! Mit akar még?

Kend! Nézett Jézus!
Öregre’ elégedett?
Kend mást akarna?

Panaszlok Jézus;
Örök életűnek jó?
Kend! Van mit akar?

Helyemben Te is
Akarnál, nem dumálnál…
Kend! Legyen konkrét!

Jó kis keresztény
Voltam, vagyok Te Jézus!
Siker jutalmam?

Kend! Szólt a Jézus;
Fontos a lélekbéke!
Nekem oly’ nincsen…

Vecsés, 2024. június 21. -Kustra Ferenc József- íródott: önéletrajzi írásnak, senrjú csokorban.
Beküldő: versek.eu

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error