Témák » Művészet » Ostrozánsky Gellért: Festmény
Beküldve: 2018.03.26.
Ennyien olvasták eddig: 43
Festmény
Színezett forma,
Festmény születik éppen...
Talán művészi.

Vászonra kenve,
Felszínre lélekből tör.
Biztos kéz vezet.

Paletta tarka,
Finomra keverés szép...
Kép harmonikus.

Jó meglátás kell,
Részlet fontos tényező.
Sokaknak élmény.

Forma a színben,
Finom részlet metszésbe.
aranyat érő!

Vásznon él a kép,
Színekben. Ha sikerült...
Egy kis öröklét.

Dunatőkés, 2024. június 22. - íródott: senrjú csokorban.
Beküldő: Ostrozánsky Gellért

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error