Témák » Élet » Kustra Ferenc József: Nem létezik!
Beküldve: 2021.05.30.
Ennyien olvasták eddig: 8
Nem létezik!
Demokrácia nincs, az mese, nem létezik
És aki valamiért másként vélekedik,
Eszmepillangót üldöz a hálójával.
Birkóznia kell a saját korlátjával.

De! Jut eszembe, egy helyen mégis van,
A színházban a színpadon, ott biz’ van!
Ott előre megírva, megvalósulnak álmok,
Kultúrában gondolkodók ezért oda vágyók…

Vecsés, 2014. január 25. -Kustra Ferenc József
Beküldő: versek.eu
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error