Témák » Hiányzol » Ostrozánsky Gellért: Hős voltál...
Beküldve: 2018.03.26.
Ennyien olvasták eddig: 7
Hős voltál...
Hős voltál nekem.
Frontot, fogságot jártál.
Becsület-lovag!

Tisztesség példa,
Család mindenekelőtt.
Rendíthetetlen.

Rég mentél...jöttem.
Lelked kezembe tetted.
Szívembe zártam!

Utad már égi,
Árnyékod mellettem jár.
Áldott légy apám.

Istenhez szólok...
Anyámmal ott vártok rám.
Mind otthon leszünk.

(Emlékezés - apák napjára)
Beküldő: Ostrozánsky Gellért

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error