Témák » Alkalmazkodás » Kustra Ferenc József: Életlen pengék…
Beküldve: 2021.05.30.
Ennyien olvasták eddig: 7
Életlen pengék…
Életlen pengék vagdosnak a földről a pokolba,
Életünket szabályozza sok tarthatatlan norma!
Én biztos megettem kenyerem javát, sőt legjavát
És talán lehet, hogy mégsem értem lét lélektanát?

Élet talán nem is lélektanból áll,
Sokakon látszik, mi rajta állszakáll...
Csak karcolnak az életlen pengékkel,
Úgy bánnak velem, mint az ellenséggel!

Vecsés, 2013. június 28. – Kustra Ferenc József- íródott: önéletrajzi írásként!
Beküldő: versek.eu

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error