Témák » Természet » Ostrozánsky Gellért: Angyalos
Beküldve: 2018.03.26.
Ennyien olvasták eddig: 12
Angyalos
Angyalok dala
Madarak torkából zeng.
Mennyei kórus.

Égi áldás száll,
Madarak énekével.
Angyal-közelség.

Énekes madár
Angyal hangjával szólal.
Léleknek manna.

Mennyei dalok,
Angyali érintések.
Madárcsacsogás.

Angyalok szállnak,
Simogató csicsergés.
Szívfeloldozás.

Dunatőkés, 2024. június 14.- íródott: senrjú csokorban.
Beküldő: Ostrozánsky Gellért

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error