Témák » Valentin-nap » Ostrozánsky Gellért: Régen indult...
Beküldve: 2018.03.26.
Ennyien olvasták eddig: 13
Régen indult...
Régen indult a menet.
Már évtizedek óta
Váltottunk jegyet.
A sors menetel,
És tetteink nyomát
A múlt fátyla lepi el.

Elsuhant növekvő fák alatt
Az évekbe tömörödött
Egyedi pillanat.
Tartósított emlék megmaradt.
A végtelenség kapujában,
Kapaszkodva egymásban
Őrizzük a másikat...

És nem is olyan fontos,
A szó mennyire folytonos.
Elég a gondolat!
A lelkünk összeér,
Hittel idéz múltat.
Egybeolvad mával -
Tudjuk...egymásnak
Tartozunk hálával.
Beküldő: Ostrozánsky Gellért

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error