Témák » Szerelem » Kovacs Ivan: Első szerelem
Beküldve: 2020.10.16.
Ennyien olvasták eddig: 77
Első szerelem
Tizenhárom éves voltam,
a férfi korom ébredése.
Még nagyon jól emlékszem
a kamaszos félszegségre.

Ő még fiatalabb volt nálam,
egy törékeny tizenegy éves.
Korai emlékezetembe
e szerelem még ma is édes.

Testvére volt a kísérője
egy mozinűsor folyamatán.
Habár csak a kezét fogtam,
ő volt a legelső babám.
Beküldő: Ivan Kovacs

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error