Témák » Vicces » Kovacs Ivan: Rím rím kedvéért
Beküldve: 2020.10.16.
Ennyien olvasták eddig: 102
Rím rím kedvéért
Zöld a mező, kék az ég,
De napfény nélkül nem elég.

Sűl a zsemlye, sűt a pék.
Sánta Sanyinak kéne szék.

Esik az eső, sűt a nap,
ki nem nősűl, legyen pap.

Barna az ág, kék a madár,
de sajnos színvak az Aladár.
Beküldő: Ivan Kovacs
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error