Témák » Természet » Ostrozánsky Gellért: A vén fa
Beküldve: 2018.03.26.
Ennyien olvasták eddig: 120
A vén fa
Gyűrött kérgű fa,
Az odva éveket rejt.
Gyűrűzött időt!

Árnyék pásztora.
Hűen őriz dicső kort.
Némaság-tanú!

Még délceg-öreg,
Dacol vad viharokkal.
Szú eszi sorsát.

Dunatőkés, 2024. március 8.
Beküldő: Ostrozánsky Gellért

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error