Témák » Tudás » Ostrozánsky Gellért: Szó-kincs
Beküldve: 2018.03.26.
Ennyien olvasták eddig: 112
Szó-kincs
Szép szó megnyugtat,
Az írás békét adó.
Elmecsiszolás.
Költők szava írott kincs,
Szebb ajándék ennél nincs!

Drága adomány,
Csak csecse-becse érték.
Idő állótlan!
Szóban szellem lakozik,
Tudás tovább utazik!

Dunatőkés, 2024.február 25. Íródott: senrjonix formában.
Beküldő: Ostrozánsky Gellért
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error