Témák » Szeretet » Ostrozánsky Gellért: Együtt
Beküldve: 2018.03.26.
Ennyien olvasták eddig: 98
Együtt
Önmagunkban mindig
Csak Valami-hiányt találnánk
Ezért
Bennem élsz
S én benned
Így alkotunk Egyet

Összetartozunk
Elválaszthatatlanul
Mint fény a sötétséggel
Anyag a térrel
Idő a folyamattal
Negatív a pozitívval
Csak együtt van értelme
Önmagában
Minden megsemmisülne

Együtt alkotunk egy Egészet
Élet-értelmet
Öröklétű lelket
Földi szerelmet
Égi ötvözetet

Önmagunkban
Csak a hiányt találnánk
Bennem élsz
S én benned
Így alkotunk Egyet
Beküldő: Ostrozánsky Gellért

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error