Témák » Család » Meggyesi Éva: Bűvös hajnalok
Beküldve: 2012.05.20.
Ennyien olvasták eddig: 662
Bűvös hajnalok
Azok a bűvös hajnalok,
amikor tétova kézzel
végigsimított arcomon,
csöpp kezed, az volt az élet.

Azt mondtad halkan, suttogón:
Ölelj át Anya! Hisz félek.
Tudod, ha hozzád simulok,
olyan jó meleget érzek.

Mintha egy puha takaró
lenne a bőröd most nékem,
csöppnyi szívem most úgy dobog!
Hadd bújjak hozzád egészen.

Most is hallom, hogy suttogod:
Anya! Én szeretlek téged!
S mint apró csengő, a kacajod
úgy száll messze a légben.
Beküldő: Meggyesi Éva

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error