Témák » Szeretet » Meggyesi Éva: Egy kéz csak
Beküldve: 2012.05.20.
Ennyien olvasták eddig: 137
Egy kéz csak
Egy kéz csak, de mikor megsimítja,
s átöleli a vállamat,
olyankor megszűnik minden gondom,
s édes lesz minden pillanat.

Olyankor megáll az idő, és már
nem számolom a perceket,
valahol másik dimenzióban,
álomvilágban létezem.

Ott, ahol nincsen semmi bánat,
csak a végtelen szeretet,
amelyben én is újra élek,
hiszen annyira jó veled.
Beküldő: Meggyesi Éva

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error