Beküldve: 2020.10.16.
Ennyien olvasták eddig: 691
ANYA LÁNYÁNAK
Óvakodj oly férfitől
Kinek szemöldöke összenől.
Ki piros alsógatyát visel
Azt mindenáron kerüld el.
Ki olvas jobban megfelel,
De ha kutyát szeret, azt vedd el!
Kinek szemöldöke összenől.
Ki piros alsógatyát visel
Azt mindenáron kerüld el.
Ki olvas jobban megfelel,
De ha kutyát szeret, azt vedd el!