Témák » Szeretet » Kovacs Ivan: SZULTÁN ÉS SZULÁNA
Beküldve: 2020.10.16.
Ennyien olvasták eddig: 138
SZULTÁN ÉS SZULÁNA
Az utolsó olaj lámpa is kialudt,
és a hárem csendben van burkolva.
A nők egyedül vagy párosan alszanak.
A palota fölött félhold halad át
a tiszta indigó égbolton.

Csak az öreg szultán és szultána
vannak még ébren, szerelmük hajóján,
és szokott ölelésük oltalmában.
Az éjszaka egy tenger melynek hasa
A legcsekélyebb érintésre hullámzik.
Beküldő: Kovacs Ivan

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error