Témák » Természet » Tóth Gabriella: kijátszanak
Beküldve: 2020.01.01.
Ennyien olvasták eddig: 142
kijátszanak
az utcát betakarja az éj sötétje
munkából battyogok haza
csend honol a környéken
vak mindegyik ház ablaka

árnyak szökkennek az úton
ahogy pár autó arra halad
egyedüli gyalogos vagyok
a félelem a torkomba szalad

gonosz játékot űznek az árnyak
hatásukat figyelik rajtam a rettegőn
majd kacagva táncra perdülnek
s hátat fordítva eltűnnek a háztetőn
Beküldő: Tóth Gabriella

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error