Témák » Szeretet » Nagy Kornél: Kérő
Beküldve: 2018.08.16.
Ennyien olvasták eddig: 143
Kérő
Szolgai idő a sorsnak kereke,
bátor egy kérő világnak verebe.
Bíboros orcád, melyen ha könnycsepp gördül,
én ott leszek, ha lelked valamiben sérül.

Őszülő időben a sorsod útján
bosszúállóság ne feszítse lelked húrját.
Én majd lágyan átölellek,
s mosolygunk majd együtt,
s világnak peremén örökké lesz létünk.

S ha még veréb is vagyok?
Mosolyoghatsz rajtam,
de hidd el, én ott leszek mindig
boldogságban s ha baj van!
Beküldő: Nagy Kornél

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error