Témák » Béke » Nagy Kornél: Karácsonyi áldomás
Beküldve: 2018.08.16.
Ennyien olvasták eddig: 130
Karácsonyi áldomás
Szellő lágy dallamai.
Suttogó, halk szavai.
Csillagfényes éjszakák,
karácsonyi illat ád.

Melegszívű ölelésben
s olthatatlan vágy tüzében.
Kandallóban lángja lobog,
andalogva szívünk dobog.

Karácsonykor szeretetet,
békességet kívánok én,
minden kedves ismerősnek.
Beküldő: Nagy Kornél
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error