Témák » Élet » Nagy Kornél: Csendesen
Beküldve: 2018.08.16.
Ennyien olvasták eddig: 135
Csendesen
Lágy dallamokat játszó
vágyak tüzében.
Ihletmámortól parázsló,
kósza gondolat.

Tollhegybe kúszik,
s papíromat elöntve,
emlékeket idéz a mozzanat.

Érzésekből erőt merít,
tükörképem mosolyog.
Elfordulok, múltba repít,
s látomásban andalog.

Emlékeim mozaikba rendezem,
s gondolatban elmerülve,
hallgatózom csendesen.
Beküldő: Nagy Kornél
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error