Témák » Vágyakozás » Nagy Kornél: Hiányérzet
Beküldve: 2018.08.16.
Ennyien olvasták eddig: 119
Hiányérzet
Hiány, mely űrben méretik.
Képzelet, mely másban elveszik.
Benned rejtem rejtett képzelgésem,
csak suttogva hallom az üvöltésem.

Húrok feszült csattogása,
vágyam ennek vallomása.
Kényes szívnek fájdalmában,
hangod suttogó hallo(m)[másban].

...másban... másban!
Részletekben elrejtettem,
s képzeletben?
...igen... Megfejtettem!
Beküldő: Nagy Kornél

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error