Témák » Fájdalom » Kovacs Ivan: VAD HARAG
Beküldve: 2020.10.16.
Ennyien olvasták eddig: 894
VAD HARAG
Keserűen Márta
az alkalmat kivárta,
hogy odapisáljon
a községház falára.

Ő volt e helységnek
a falú bolondja,
de ez nem jelenti,
hogy bárkinek a rongya.

Próbálják még egyszer
megszégyeníteni!
Majd jól kiüríti magát
és a falra fogja kenni!
Beküldő: Kovacs Ivan

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error