Témák » Szabadság » Kovacs Ivan: Henry Miller emlékezetére
Beküldve: 2020.10.16.
Ennyien olvasták eddig: 186
Henry Miller emlékezetére
Értett a szavakhoz
ha kifejezte magát.
Soha sem tagadta
hogy kedveli a cicát.

Több ötlete volt mint
legtöbb más írónak.
Stílusa úgy siklott
mint a versenycsónak.

Nem hátrált semmitől,
és Párizsban publikált.
Tiltott könyveivel
egyedién kiállt.

Az életet úgy falta
Mint kit a sors fenntart.
Ötször házasodott
Mire végre meghalt.
Beküldő: Kovacs Ivan

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error