Beküldve: 2021.05.30.
Ennyien olvasták eddig: 302
Békák
A tóparton békák kuruttyolnak,
Vacsorára szúnyogokat várnak.
De már a szúnyogok elrepültek,
Békák meg éhesen lefeküdtek.
Vecsés, 1998. december 26. – Kustra Ferenc József
Vacsorára szúnyogokat várnak.
De már a szúnyogok elrepültek,
Békák meg éhesen lefeküdtek.
Vecsés, 1998. december 26. – Kustra Ferenc József