Témák » Gyerek » Kovacs Ivan: A gyerek
Beküldve: 2020.10.16.
Ennyien olvasták eddig: 229
A gyerek
Egy szomorú gyereket ismertem, mely túl korán bölcsé lett.
Öleltem és ringattam,
ezért ő is szeretett.
Most már férfi lett belőle,
de nem akar soha elhagyni,
hanem mint egy iker testvér
szívemben kíván zárkózni.
Beküldő: Kovacs Ivan
 
Tamas
2022. augusztus 07. 11:08:35
Rossz/kényelmetlen olvasni, mert nem időmértékes.
Új hozzászólás
 Error
 Error