Témák » Művészet » Kovacs Ivan: VERSELÉS
Beküldve: 2020.10.16.
Ennyien olvasták eddig: 163
VERSELÉS
Kezdetben az ötlet,
s a nyers fogalmazás,
mielőtt kezdődhet
a komolyabb firkálás.

Sorok rendezése,
szavak választása,
egy hosszadalmas munka,
akár gyémánt csiszolása.

De ne add fel a harcot
gyors megelégedéssel.
Jobb túlzásba vinni
Szigorú ítéléssel.

Ha fénylik mint kristály,
ne csáb?tsd el magad,
mert büszkeségnek átka
könnyen hozzád tapad.

Oszd meg kivel tudod,
Értékeld a bókot,
és őrizd meg szívedben,
mint illedelmes csókot.
Beküldő: Kovacs Ivan

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error