Témák » Kutyás » Meggyesi Éva: Az én kiskutyám
Beküldve: 2012.05.20.
Ennyien olvasták eddig: 1095
Az én kiskutyám
Az én kiskutyám a legjobb a világon,
hiszen lesi, várja minden pillantásom.
meleg szemeiből sugárzik a hála,
örül, ha gazdáját boldognak találja.

Úgy szalad elébem, olyan csaholással,
piciny kis orrával kezemet szaglássza.
Olyan, mint egy gyermek, és úgy bújik hozzám,
nem is bírnám ki, ha meg nem simogatnám.

Hozzám bújva néz, ha dúl bennem a bánat,
meg-megnyalogatva szomorú orcámat.
Nincs igazabb dolog ezen a világon,
kutyánál sosem lesz igazabb barátod.
Beküldő: Meggyesi Éva

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error