Témák » Ballagás » bahus Katalin: Elsős vagyok
Beküldve: 2022.01.25.
Ennyien olvasták eddig: 456
Elsős vagyok
Egész évben megtanultam
a betűk formáját
és számok sokaságát.
Tanultam én olvasni,
s hogyan kell figyelni.
Nem mindig sikerült tudom én,
hisz mindig közbeszólt a csengő,
s olyankor az udvaron játszani illő,
labdázni és szaladgálni,
a tanárokra szívbajt hozni!
Ez a feladat is fárasztó.
Látod te is barátom?
milyen sok a feladatom!!!
Nehéz az elsősnek.
Legjobb lenni végzősnek!
Beküldő: Bahus Katalin

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error