Témák » Húsvéti locsólóversek » bahus Katalin: Húsvét
Beküldve: 2022.01.25.
Ennyien olvasták eddig: 1129
Húsvét
Édesapa felébredtem,
Szépen fel is öltöztem
Jövök hozzád apukám.
Tudod milyen nap van ma?
Ma van húsvét napja!
Annyi lány vár ma rám,
Nem is hinnéd apukám!
Réka, Rita, Izbella,
meg a többi lány az utcánkba.
Ma mindenki csak rám vár.
Tudod te azt apukám?
Legszebb legény vagyok ám!
Megyek is most apukám,
Illatos a parfümöm
Kosaramba be rakom.
Tudod mit apukám?
Nagy vagyok tudom ám!
De elkisérnél apukám!!!
Beküldő: Bahus Katalin

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error