Beküldve: 2021.06.12.
Ennyien olvasták eddig: 218
Csendes éjszaka
Függőágyat font az éjjel
kis holdfényből a pára,
felakasztja csillagfényben
egy ködben úszó fára.
Csend dermesztett pillanatot
hímzett rá az ágyra,
holdfénypaplan borítja be
egy csendes éjszakára.
kis holdfényből a pára,
felakasztja csillagfényben
egy ködben úszó fára.
Csend dermesztett pillanatot
hímzett rá az ágyra,
holdfénypaplan borítja be
egy csendes éjszakára.