Témák » Művészet » Erdős Sándor: Szófestő
Beküldve: 2021.06.12.
Ennyien olvasták eddig: 751
Szófestő
Ecsetem szavakba mártom
vászonná vált a papír,
a színekkel vígan játszom
átfestheti egy radír.

Szavakból festek képeket,
mit csak érezni lehet,
míg élhetem az életet
nem kopik el az ecset.
Beküldő: Sándor Erdős

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error