Beküldve: 2021.06.12.
Ennyien olvasták eddig: 366
Holt szavak
Hittem benned, hittem szavad
örök társként néztem rád,
elmerülve végtelenben
lettem volna rabszolgád.
Amit mondasz szerelmünkről
súlytalanná vált szavak,
összeforrott szívünk násza
már csak ígéret marad.
örök társként néztem rád,
elmerülve végtelenben
lettem volna rabszolgád.
Amit mondasz szerelmünkről
súlytalanná vált szavak,
összeforrott szívünk násza
már csak ígéret marad.