Témák » Szerelem » Erdős Sándor: Mai szerelem
Beküldve: 2021.06.12.
Ennyien olvasták eddig: 359
Mai szerelem
Beléd szerettem te szép lány
mondok neked száz bókot,
kérlek szépen add meg nekem
szívedhez a PIN kódot.
Beküldő: Sándor Erdős

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error