Témák » Természet » Erdős Sándor: Őszi séta
Beküldve: 2021.06.12.
Ennyien olvasták eddig: 239
Őszi séta
Aranyfényben fürdő nyárfák
sorakoznak peckesen,
őszi pára csókjaitól
kéreg csillan nedvesen.

Egér surran az avarban
öjv nézi a magasból,
táncos lábú őz hajol le
szürcsöl a kis patakból.

Szeretettel nézek körbe
leülve egy fatönkre,
hogyha egyszer meg tehetném
itt maradnák örökre.

Sutba dobnám kipárnázott
zaklatott életemet,
itt csodálnám csillag szülte
fénylő éjjeleket.
Beküldő: Sándor Erdős

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error