Témák » Élet » Erdős Sándor: Karmatörés
Beküldve: 2021.06.12.
Ennyien olvasták eddig: 233
Karmatörés
Egész eddigi életem során
megtettem, amt tettem,
tetteimnek köszönhetem
hogy lettem, aki lettem.

Ha egyszer újjászületek,
hogy hat majd a rossz karma?
Fénybe, vagy sötétbe borít
a végtelen hatalma.

Ezután már csak jót teszek,
megtöröm a rossz karmát,
sötét cselekedeteknek
szél hordja el a hamvát.
Beküldő: Sándor Erdős
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error