Témák » Élet » Erdős Sándor: A vezér
Beküldve: 2021.06.12.
Ennyien olvasták eddig: 302
A vezér
Fingfestésre adta fejét
a birkák vezére,
megpróbáltak utánozni
még ezt is elérte.

Iparkodtak megcsinálni
ami lehetetlen,
minél inkább nem sikerült
annál hevesebben.

Legújabb feladatotok
a vízgereblézés,
mondta a harsogó vezér
és ez már nem kérés.

Ott állt a déli fényben
felvetve setét,
tisztességtelenségben
megőszült fejét.
Beküldő: Sándor Erdős
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error