Témák » Élet » Erdős Sándor: Kéjtanyán
Beküldve: 2021.06.12.
Ennyien olvasták eddig: 1011
Kéjtanyán
Buja vágyak viaszszobra
kirakatizálva,
ledér lányok állnak ottan
kuncsaftokra várva.

Vágyat őrlő csókjaiknak
keserű az íze,
pénzért váltott, gyorsan múló
öröm lett az este.

Búsan bolyongsz hazafelé
elmúlott a vágyad,
keserű emlékkel szórva
vár hitvesi ágyad.
Beküldő: Sándor Erdős
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error