Beküldve: 2021.06.12.
Ennyien olvasták eddig: 921
Lélekszirmok
Lelkemet virágoztató
csoda vagy te nékem,
évek során lassan, aprón
szirmait letépem.
Az összes ragyogó szirom
elfogy egyszer talán,
de mind ott fog díszelegni
emlékeim falán.
csoda vagy te nékem,
évek során lassan, aprón
szirmait letépem.
Az összes ragyogó szirom
elfogy egyszer talán,
de mind ott fog díszelegni
emlékeim falán.