Témák » Haza » Erdős Sándor: Égi sereg
Beküldve: 2021.06.12.
Ennyien olvasták eddig: 1009
Égi sereg
Zászlót bont az égi sereg
árnyéka ránk vetül,
gyülekező hadak felett
Turulmadár repül.

Alászállnak Hunniába
eljött az ideje,
jelet adott végre nekik
a magyarok Istene.

Döngő lépteik nyomán az
egész föld megreszket,
újra egybeforr testvérként
szétszakított nemzet.

Fent a magyar menyországban
meglásd édesapám,
itt az idő, rövidesen
újra nagy lesz hazánk.
Beküldő: Sándor Erdős
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error