Témák » Évszakok » Erdős Sándor: Álmok
Beküldve: 2021.06.12.
Ennyien olvasták eddig: 325
Álmok
Lankás dombon őszülő fák serege
búsan énekli nyár búcsúdalát,
megjött vöröslő ősz, tél követe
álmodnak tavaszig múló csodát.

Majd, ha rügy fakad a gyenge ágakon
csillan kérgen tavaszi napsugár,
lombjaik közt csendben, lágyan
örömtáncot jár ifjú fecskepár.
Beküldő: Sándor Erdős

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error