Témák » Halál, elmúlás » Erdős Sándor: Holtak napján
Beküldve: 2021.06.12.
Ennyien olvasták eddig: 492
Holtak napján
Holtak napján, ha kimegyek
csendes temetőbe,
borús könnyező arcomat
rejtem tenyerembe.

Amióta erre jártam
elszálltak az évek,
megfáradt idős szüleim
csak szívemben élnek.

Temetőkertben elnézek
balra, aztán jobbra,
mindenfelé kopottasan
áll elmúlás szobra.

Virágtengerek borítják
a sírhalmok végét,
akik itt nyugszanak ők már
meglelték a békét.
Beküldő: Sándor Erdős

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error