Témák » Szerelem » Erdős Sándor: Angyalom
Beküldve: 2021.06.12.
Ennyien olvasták eddig: 303
Angyalom
Álmomban a mennyben jártam,
csodás angyalokat láttam.
Körbehintettek virággal,
megtöltötték szívem vággyal.

Felébredtem téged látlak
legszebb lánya világnak.
Úgy tűnik szerencsés vagyok,
köztünk is élnek angyalok.
Beküldő: Sándor Erdős

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error