Témák » Béke » Erdős Sándor: Alma
Beküldve: 2021.06.12.
Ennyien olvasták eddig: 1107
Alma
Ez a világ rothadt alma,
bűnök sötét birodalma.
Rút férgek rágják a testét,
ez fogja okozni vesztét.

Teremtsünk hát új világot,
ültessünk sok szép virágot.
Szóljon a dal szeretetről,
Isten int ránk odafentről.
Beküldő: Sándor Erdős
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error