Témák » Vágyakozás » Kustra Ferenc József: A vágyakozás…
Beküldve: 2021.05.30.
Ennyien olvasták eddig: 343
A vágyakozás…
A vágyakozásban, a szerelem ó, minden mást kiszorít
Főképp a gondolatokat és mindent a szívhez viszonyít...
A szerelem a feminizmus kerékkötője.
Ámor meg a fetisizmus... jól hasba lövője…

De, szép is ha, vadul… szerelem…
Nincs benne önuralom... nekem.

Vecsés, 2015. március 3. - Kustra Ferenc József – a szerelemről…
Beküldő: versek.eu

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error