Témák » Haza » Erdős Sándor: Arad
Beküldve: 2021.06.12.
Ennyien olvasták eddig: 940
Arad
Szomorú szó magyarnak az, hogy Arad,
tizenhárom vesztőhely felé halad.
Tegnap hős kellett a hazának ma mártír,
bánattól igaz magyar lelke felsír.

Büszkeséget nem tud semmi letörni,
csak népünket szüntelenül gyötörni.
Fittyet hány nemzetünk a sok csapásra,
tán vet még árnyékot Turul hazánkra.
Beküldő: Sándor Erdős
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error