Témák » Élet » Farkass Dániel: Rózsaszín szemüveg
Beküldve: 2021.10.04.
Ennyien olvasták eddig: 259
Rózsaszín szemüveg
Egyre messzebbről nézve, a sok év távlata,
Hamis szememnek talán nem is igazán ártana,
Az Egónak ez az utolsó kis támasza,
Csak egy fakó élet, élénkebb vázlata,
S mintha az eltelt idő máshogy látszana,
A halványabb emlékeim is kiszínezem általa.
Beküldő: Farkas Dániel
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error